ΑρχικήBrioni Bespoke

Brioni Bespoke

Η εύρεση του τέλειου κοστουμιού δεν πρέπει να είναι συμβιβασμός. Στο Ritzi, πιστεύουμε ότι κάθε κύριος αξίζει ένα κοστούμι που να είναι τόσο μοναδικό όσο και εκείνος. Αντί να συμβιβαστείτε με τις ασυνήθιστες και δαπανηρές αλλοιώσεις, αφεθείτε σε ένα φτιαγμένο στα μέτρα σας κοστούμι φτιαγμένο μόνο για εσάς από την Brioni.

 

 

BOOK NOW

 

 

 

Τι να περιμένετε όταν μας επισκεφτείτε.

 • Εξαιρετική Καθοδήγηση

  Ξεκινήστε το ταξίδι σας με μια αποκλειστική καθοδήγηση. Η ομάδα των ειδικών μας θα βυθιστεί στο στυλ σας, καθοδηγώντας σας στο τέλειο ύφασμα και σχέδιο που απηχεί την ατομικότητά σας.

 • Πολυτελής επιλογή υφασμάτων

  Επιλέξτε από μια πλούσια συλλογή ιταλικών υφασμάτων επιλεγμένη από τον Οίκο Brioni. Είτε πρόκειται για ένα πολυτελές μαλλί για το χειμώνα είτε για ένα ζεστό υλικό για το καλοκαίρι, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα καλύτερα υφάσματα που ταιριάζουν με τις επιθυμίες σας.

 • Εξατομικευμένες λεπτομέρειες

  Δώστε προσωπικότητα στο κοστούμι σας επιλέγοντας από την επιμελημένη συλλογή φόδρων, κουμπιών, κλωστών, κολάρων και μοντέλων. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποτυπώσετε το στυλ της υπογραφής σας σε κάθε λεπτομέρεια.

 • Μέτρηση Ακρίβειας

  Ζήστε το απόγειο της προσαρμογής κατά παραγγελία με ακριβείς μετρήσεις που λαμβάνονται ενώ φοράτε το master garment, εξασφαλίζοντας άψογη εφαρμογή. Οι μετρήσεις σας θα βελτιώσουν το κύριο μοντέλο, με αποκορύφωμα ένα κοστούμι που ενσαρκώνει την τελειότητα. Μετά από πέντε έως επτά εβδομάδες, επιστρέψτε για να δοκιμάσετε το δικό σας κοστούμι κατά παραγγελία, με τις τελικές προσαρμογές να ολοκληρώνονται εντός μιας εβδομάδας.

Ο κόσμος του Made to Measure ξεκινά με ένα ραντεβού.

Ξεκινήστε το ταξίδι για ένα πραγματικά προσωπικό ρούχο κλείνοντας ένα ραντεβού. Στο Ritzi, οι κύριοι ράφτες μας δημιουργούν εξαιρετικές στολές κατά παραγγελία εδώ και δεκαετίες. Το Made to Measure by Brioni στο Ritzi δεν είναι απλώς μια υπηρεσία. είναι μια εξαιρετική εμπειρία που ξεκινά με μια εξατομικευμένη συνάντηση με τον ράφτη σας. Δημιουργήστε ένα ρούχο που όχι μόνο είναι χτισμένο γύρω σας, αλλά αποτυπώνει και την ουσία της πολυτέλειας.